Van Dorp breidt uit met overname HG Industrial

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Van Dorp heeft bedrijfsonderdeel HG Industrial van systeemautomatiseerder Hotraco overgenomen. HG Industrial is als systeemintegrator meer dan veertig jaar een toeleverancier voor productiebedrijven, machinebouwers, e-installateurs en groothandels. Deze business vormt een welkome aanvulling op de industriële automatisering-activiteiten bij Van Dorp. Bij HG Industrial werken momenteel achttien medewerkers. Het bedrijf heeft een landelijke dekking en realiseert een omzet van circa 4 miljoen euro.

De activiteiten van HG Industrial worden per 1 december 2021 geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Van Dorp. De medewerkers verhuizen in latere instantie, samen met de medewerkers van Van Dorp Venlo, naar een nieuw pand in Venlo. Vanuit deze nieuwe locatie, zetten zij hun activiteiten voort onder de naam ‘Van Dorp – HGI’. De dagelijkse leiding blijft in handen van Rob Reesink en Jean-Paul Damen.

Hotrac-ceo Ard Zweep: ‘HG Industrial behoort niet meer tot de kernactiviteiten van Hotraco en we hebben daarom besloten om het bedrijfsonderdeel te verkopen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.