MEDIAKIT 2023

Over Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen en trainingen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightechindustrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.

High-Tech Systems

Vanaf januari 2023 zal Mechatronica&Machinebouw verdergaan onder de naam High-Tech Systems. High-Tech Systems Magazine is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. High-Tech Systems bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw.

High-Tech Systems informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie.

Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Engelstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving. Voor meer informatie: bits-chips.nl.

Events

Techwatch organiseert verschillende high-tech events over onderwerpen als machine learning, systeem architectuur, software engineering en rf technologie.

High Tech Institute

High Tech Institute (HTI) organiseert trainingen en opleidingen, speciaal gericht op hoogopgeleide professionals in de hightechindustrie. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Vaak zijn deze trainingen ook voor u op maat te verzorgen. HTI focust op de ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als leiderschap en soft skills. Onze missie is om de concurrentiekracht van de Nederlandse hightech industrie te vergroten met trainingen die wereldwijd tot de top behoren. Daarvoor werkt HTI samen met vele technische universiteiten, hogescholen en hightech bedrijven. Onze experts en trainers behoren in hun specialismen tot de wereldtop.
hightechinstitute.nl

Contact

Wilt u meer informatie over onze advertentiemogelijkheden of één van onze andere diensten? Vul het formulier hieronder in of neem contact op via sales@techwatch.nl of T +31 24 3505195.

  Voor vragen over onze events, neem contact met ons op via events@techwatch.nl of T+31 24 3505544.

  Adres

  Techwatch bv
  Kerkenbos 1001
  6546 BB Nijmegen
  Nederland
  T +31 24 3503532

  Handelsregister: 09102339
  Btw-nr: NL807783109B01

  Colofon

  Klik hier voor het uitgebreide colofon

  Veel gestelde vragen

  Lees hier de veelgestelde vragen over onze lidmaatschappen.