Egemin opent tweede Franse vestiging

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Egemin Automation heeft een tweede vestiging geopend in Frankrijk. Het hoofdkantoor in Maxéville wordt sinds kort bijgestaan door een afdeling in Dijon. Egemin wil hiermee zijn positie als AGV-aanbieder in Frankrijk bestendigen en de groei op gebied van automatische magazijnen en orderpickingsystemen verder ondersteunen. Vorig jaar groeide de order intake van de Franse vestiging nog met vijftig procent tot meer dan 15 miljoen euro. Het aantal werknemers steeg tot twintig.

‘Als locatie voor het nieuwe kantoor viel de keuze al snel op Dijon wegens zijn centrale ligging’, aldus Thierry Belissa die verantwoordelijk is voor Egemin Frankrijk. ‘Van hieruit zullen we in het zuiden van Frankrijk, de grote industriële regio rond Lyon en Franstalig Zwitserland actiever kunnen prospecteren en onze bestaande klanten nog sneller kunnen bedienen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.