Productnieuws van TDK-Lambda

Robuuste conductiegekoelde buck DC/DC-omzetters van 400 tot 750 W met een breed in- en uitgangsbereik

RGB-serie DC/DC-omzetters van TDK-Lambda van 400 tot 750 W

0-20 V tot 0-1500 V programmeerbare voedingen kunnen worden geconfigureerd in 20U hoge 19″-rack kasten om 90 kW te leveren

TDK Corporation (TSE 6762) introduceert de 90 kW GSPS 20U 19ā€-rack kasten in de TDK-Lambda GENESYS+ā„¢ serie programmeerbare DC-voedingen

TDK-Lambda

Meer over TDK-Lambda

TDK-Lambda heeft een actieve lokale verkoop en support organisatie in Nederland die intensief wordt ondersteund door Advanced Technology Research, New Product Development en Manufacturing centra in de EMEA regio.

Met Design and Manufacturing centra verspreid over AziĆ« en Noord-Amerika, is TDK-Lambda een van ‘s werelds grootste fabrikanten van voedingen met een leidende positie in het industriĆ«le marktsegment. Met onze uitgebreide 1,5 W tot 100 kW scala aan AC-DC voedingen, DC-DC omzetters, Programmeerbare DC voedingen en EMC/EMI ruisfilters, biedt TDK-Lambda de juiste oploĆ¼ingen voor een breed spectrum aan toepaĆ¼ingen.

Voor TDK-Lambda is een voeding meer dan alleen een elektronisch apparaat. Het is het hart van de systemen van onze klanten en speelt een eĆ¼entiĆ«le rol op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom ondersteunen wij u in de hele levenscyclus van uw product, van design-in, EMC-normen en veiligheidscertificering tot maĆ¼aproductie en een lange termijn support. We zijn ervan overtuigd innovatieve en betrouwbare vermogensproducten aan te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.