Productnieuws van TDK-Lambda

Meer productnieuws van TDK-Lambda

TDK-Lambda

Meer over TDK-Lambda

TDK-Lambda heeft een actieve lokale verkoop en support organisatie in Nederland die intensief wordt ondersteund door Advanced Technology Research, New Product Development en Manufacturing centra in de EMEA regio.

Met Design and Manufacturing centra verspreid over Azië en Noord-Amerika, is TDK-Lambda een van ‘s werelds grootste fabrikanten van voedingen met een leidende positie in het industriële marktsegment. Met onze uitgebreide 1,5 W tot 100 kW scala aan AC-DC voedingen, DC-DC omzetters, Programmeerbare DC voedingen en EMC/EMI ruisfilters, biedt TDK-Lambda de juiste oploüingen voor een breed spectrum aan toepaüingen.

Voor TDK-Lambda is een voeding meer dan alleen een elektronisch apparaat. Het is het hart van de systemen van onze klanten en speelt een eüentiële rol op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom ondersteunen wij u in de hele levenscyclus van uw product, van design-in, EMC-normen en veiligheidscertificering tot maüaproductie en een lange termijn support. We zijn ervan overtuigd innovatieve en betrouwbare vermogensproducten aan te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service.