Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@techwatch.nl.

Je vindt je lidmaatschapsnummer op de adresdrager van je print magazine. Het nummer staat boven je (bedrijfs)naam gedrukt (bijv. 12345). Bij een online lidmaatschap vind je het ordernummer op je orderbevestiging.

Met een gratis lidmaatschap heb je toegang tot het laatste, korte nieuws en kun je onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen. Om het magazine te ontvangen (in print en/of online) en toegang te hebben tot het volledige artikelarchief, kun je een premium, premium plus of business lidmaatschap afsluiten via hightechsystems.nl/abonneren. We beëindigen vervolgens het huidige lidmaatschap en activeren je betaalde lidmaatschap.

Ben je woonachtig in België, dan is het mogelijk een premium lidmaatschap (€ 30) aan te vragen. Je ontvangt High-Tech Systems Magazine dan in geprinte vorm op je privéadres en/of online op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook als je niet in Nederland of België woont kun je lid worden van High-Tech Systems Magazine. Voor het premium lidmaatschapstarief van € 30 per jaar ontvang je het magazine digitaal. Als je het magazine ook in geprinte vorm wenst te ontvangen zijn wij in verband met de hogere verzend- en handelingskosten genoodzaakt een hoger tarief van € 210 per jaar te rekenen. Dit geldt zowel voor een premium lidmaatschap als voor een business lidmaatschap. Je kunt dit internationale lidmaatschap aanvragen via info@techwatch.nl.

Bij het afsluiten van een nieuw lidmaatschap ontvang je de eerste factuur bij de orderbevestiging. De volgende facturen ontvang je automatisch, bij ingang van een nieuwe lidmaatschapsperiode.

Je nieuwe adres geef je via info@techwatch.nl of +31 (0)24 350 3532 door. Het kan voorkomen dat ons blad net verwerkt of gedrukt wordt op het moment van je berichtgeving en het een paar weken duurt voordat je High-Tech Systems Magazine op je nieuwe adres ontvangt.

Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle lidmaatschappen die je afsluit tot wederopzegging en worden automatisch verlengd. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand, na het eerste jaar.

De opzegtermijn van een lidmaatschap is 2 maanden, na het verstrijken van het eerste jaar. Opzeggen kan per post, telefoon, of e-mail.

Techwatch bv
High-Tech Systems Magazine
Kerkenbos 1001
6546 BB Nijmegen
Nederland
info@techwatch.nl
T+31 24 3503532

Je kunt je klacht doorgeven aan de lidmaatschapsadministratie (info@techwatch.nl) en High-Tech Systems Magazine zal binnen 3-5 werkdagen worden nageleverd. Deze services leveren wij aan alle betalende leden.

Je kunt je klacht doorgeven aan de lidmaatschapsadministratie (info@techwatch.nl) en het magazine zal binnen 3-5 werkdagen worden nageleverd. Deze services leveren wij aan alle betalende leden.

Je kunt je vragen en opmerkingen sturen naar redactie@techwatch.nl.

High-Tech Systems Magazine verschijnt 4 keer per jaar. Bekijk hier een overzicht van onze publicatiedata.