‘We kijken hier met z’n allen naar ASML, maar ik zie spectaculaire groei in de volledige industrie’

René Raaijmakers
Leestijd: 8 minuten

Sinds twee jaar leidt Tjarko Bouman NTS Group, een toeleverancier die afstevent op een half miljard euro omzet binnen enkele jaren. De ceo over zijn eerste observaties, kansen in de hightech en NTS’ huidige groeikrampen.

Hij komt van een productfabrikant, maar Tjarko Bouman zat bij zijn vorige werkgever Vanderlande toch vooral in een toeleverrol. Als algemeen directeur bij de activiteit Warehouse Parcel International gaf hij bijna zes jaar leiding aan ruim duizend mensen die samen een half miljard omzet genereerden – ruim eenvijfde van de Veghelse Toyota-dochter.

Als ceo van NTS doet de van oorsprong bedrijfskundige het met minder omzet en meer mensen. Maar de jaarlijkse inkomsten zijn wel fors aan het stijgen. De first-tier hightech supplier groeide in 2021 met 15 procent naar 318 miljoen euro. Dit jaar gaat het richting de 400 miljoen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.