SQS biedt testoplossing voor Teamcenter

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

SQS heeft een geautomatiseerde testoplossing aangekondigd voor Teamcenter van Siemens PLM Software. Teamcenter is wereldwijd een van de meest gebruikte softwarepakketten voor PLM. Met de SQS-oplossing worden implementaties van Teamcenter automatisch voor ingebruikname getest. Hierdoor kunnen klanten de downtime minimaliseren en hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen zodra ze andere PLM-producten aanpassen, gebruiken en integreren, claimt de fabrikant.

Het automatiseringsraamwerk vergroot het testbereik en verkort releasecycli. Tevens wordt het risico van dure softwarefouten verlaagd. Het vermindert ook de kosten en inspanningen van de Teamcenter-gebruikers, die zich daardoor meer op hun kerntaken kunnen richten. Door het gebruik van geautomatiseerde regressietests blijven – gedurende het verwerken van updates en patches van Siemens PLM Software – bedrijfskritieke functionaliteiten beschikbaar.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen