Scopemeter Fluke helpt bij Can-problemen

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De robuuste Fluke 125 Industrial Scopemeter ondersteunt ontwikkelaars van automotive-toepassingen bij het verhelpen van signaalfouten op de Can-bus. Het apparaat maakt gedetailleerde metingen mogelijk en heeft een bus health-modus, die aangeeft of de elektrische signaaltjes op de Can-verbinding goed of niet goed zijn. Het testsysteem kan ook overweg met andere netwerktypen.

De handheld Fluke 125 Industrial Scopemeter combineert de drie meest gebruikte servicegereedschappen: een oscilloscoop met twee inputs en 40 MHz bandbreedte, twee true-RMS-multimeters en een ’papierloze‘ recorder, ook met twee ingangen. Connect-and-View herkent signaalpatronen en stelt automatisch de juiste triggering in. Cursormetingen op het scherm maken een gedetailleerdere analyse mogelijk van de golfvormen. Trendplot toont de minima, maxima en gemiddelden tot zestien dagen terug. De twee inputs van de recorder kunnen elke combinatie weergeven van spanning, stroom en temperatuur, met datum- en tijdstempels.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.