ROVC start website over tekort aan technici

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Trainingshuis ROVC heeft een nieuw online platform ontwikkeld dat is gericht op het tekort aan technici. Op de website www.tekorttechnici.nl kan de Nederlandse industrie informatie vinden over dit topic. Naast cijfers, onderzoeken, recente publicaties en oplossingen voor het tekort, zijn er diverse praktijkverhalen te lezen. Ook kunnen kennis en ervaringen worden gedeeld.

Het platform is interactief en de content is afkomstig van diverse bronnen. ROVC faciliteert discussies en biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden op te zetten tussen organisaties. Op het platform kan iedereen terecht die in aanraking komt met het tekort aan technici, zoals HR-professionals, hoofden technische dienst, directieleden, opleidingsadviseurs, maar ook beleidsbepalers en brancheverenigingen binnen de techniek.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.