Océ boekt kwartaalwinst van 5,6 miljoen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

In het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar 2009/2010 heeft Océ een omzet neergezet van 669 miljoen euro. Vorig jaar kwam het in dezelfde periode tot 631 miljoen, waardoor het Venlose bedrijf een groei van 6 procent heeft doorgemaakt. Onder de streep komt het tot een nettowinst van 5,6 miljoen euro. In 2008/2009 moest het nog een verlies incasseren van 25,2 miljoen euro.

’In het derde kwartaal hebben we goede vooruitgang geboekt met de verkoop van Canon-producten‘, zegt Océ-topman Rokus van Iperen, die eerder dit jaar de overname van zijn bedrijf door Canon begeleidde. ’Ook bereiden we de integratie in verschillende regio‘s en op verschillende afdelingen voor.‘

Klanten zullen in de economische onzekere situatie nog zuinig zijn op hun centjes, verwacht Océ. Het bedrijf denkt echter wel dat ze zullen investeren in systemen en diensten waar ze direct van kunnen profiteren. Voorspellingen voor het vierde kwartaal doen de Venlonaren niet.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.