KMWE deels in nieuwe handen

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

Berry Geven, Marc Evers en Edward Voncken zijn de nieuwe eigenaren van KMWE Management. Bert van Gijzel treedt terug als commissaris en draagt zijn aandelen over aan de nieuwe bestuurders. Onder de holding KMWE Management vallen de bedrijven KMWE Precision Systems & Precision Components uit Eindhoven, HD Metaal uit Almere (90 procent deelname) en KMWE Sz√∂ke SRL in Roemeni√ę (51 procent deelname).

Berry Geven is in de vernieuwde directie verantwoordelijk voor KMWE Precision Components. Hij is sinds 1981 in diverse functies werkzaam bij de Eindhovense toeleverancier. Sinds 2004 was hij reeds algemeen directeur.

Marc Evers en Edward Voncken zijn toegetreden tot de directie. Marc Evers krijgt de leiding over Precision Systems en Edward Voncken wordt algemeen directeur. Geert van Bergen en Pieter van den Nieuwenhuijsen waren al lid van de directie en blijven dat ook in de nieuwe situatie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.