Klassikale trainingen weer helemaal terug bij High Tech Institute

René Raaijmakers
Leestijd: 2 minuten

Klassikale trainingen zijn weer helemaal terug. High Tech Institute zegt dat het nauwelijks nog online sessies organiseert. De bezettingsgraad van zijn cursussen is fors toegenomen, gemiddeld met een vijfde. Meer dan de helft van de trainingen draait met een volle bezetting.

Tijdens de pandemie schakelde High Tech Institute noodgedwongen over op online-methodes. Begin 2020 had het instituut te maken met een forse dip, maar door snel in te spelen op digitale technologie lag het aantal trainingen in de tweede helft van 2020 alweer op het niveau van het jaar daarvoor. In 2021 bood het een mix van interactieve online of hybride sessies, waarmee het aantal deelnemers weer op het niveau lag van 2019.

De stijging van het aantal deelnemers dit jaar is fors. Die komt niet uit een verhoging van het aantal trainingen maar door een sterk toegenomen bezetting. Volgens High Tech Institute is dit in lijn met de groei van de hightech op vele fronten en met name in semicon-equipment.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.