Josée Sombekke nieuwe directeur ACE

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

ACE (Automotive Center of Expertise) heeft Josée Sombekke benoemd tot nieuwe directeur. Sinds 2005 heeft ze verschillende functies gehad op het snijvlak van ict en mobiliteit. Haar werk bij IVA Driebergen, automotivebusinessschool, de stichtingen Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVC) en Standaardisatie- en Informatiebeleid Mobiliteitssector (Sims) vormen een mooie uitgangspositie om de doelstellingen van ACE verder te realiseren.

ACE is een samenwerking tussen drie Nederlandse automotive hbo-opleidingen (Fontys Hogescholen, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, en Hogeschool Rotterdam) en automotivebedrijven zoals bijvoorbeeld Daf, VDL en Mitsubishi Turbocharger and Engine. ACE dient als loket, aanjager en verbinder om nieuwe kennis van het bedrijfsleven structureel over te brengen naar het onderwijs en vice versa.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.