Handheld Hakko voor flexibele machinebediening

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Hakko Electronics brengt de V808CH uit op de Europese markt. Dit handheld bedienpaneel met touchscreen biedt operators de mogelijkheid om de machine te bedienen terwijl ze eromheen lopen. Het 7,5 inch TFT-display biedt ruim 65 duizend kleuren en een resolutie van 640 bij 480 pixels. Hiermee garandeert Hakko een heldere en realistische weergave van het proces en de variabelen. Standaard heeft de V808CH twee seriële poorten met RS232/422/485-aansluitingen plus onder meer een Siemens MPI-functie. Daarnaast is er een CF-slot en een USB-poort aanwezig. Een extra Ethernet-interface behoort tot de mogelijkheden.

De V808CH valt in de nieuwste touchscreen V8 HMI-serie van Hakko en wordt met dezelfde V-SFT-software geprogrammeerd. Hierdoor zijn er meer dan 150 verschillende PLC-protocollen beschikbaar en drivers voor robotmerken zoals Toshiba en Fanuc.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen