Geen Hannover Messe in 2020

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Dit jaar is er geen Hannover Messe. Eerder had de beursorganisatie de grootste industriebeurs van de wereld nog doorgeschoven van april naar juli. Door de aanhoudende coronacrisis zijn reismogelijkheden ingeperkt en is de grootschalige samenkomst van mensen verboden. Bovendien heeft de regio Hannover een verbod uitgevaardigd voor de Messe. Het is de eerste keer in de 73-jarige historie dat de Hannover Messe niet doorgaat.

‘We zijn ervan overtuigd dat niets het directe, persoonlijke contact kan vervangen en we kijken al uit naar de tijd na corona’, zegt Jochen Köckler, bestuursvoorzitter van Deutsche Messe. ‘Maar de behoefte aan oriëntatie en uitwisseling is bijzonder belangrijk in tijden van crisis. Daarom werken we momenteel intensief aan een digitaal informatie- en netwerkplatform voor de Hannover Messe dat we binnenkort voor onze klanten zullen openen.’

Verschillende webgebaseerde formaten zullen exposanten en bezoekers van de Hannover Messe in staat stellen om informatie uit te wisselen over aankomende economische uitdagingen en technologische oplossingen. Live streams brengen interactieve interviews met experts, paneldiscussies en presentaties over de hele wereld. Ook het online exposeren en zoeken naar producten wordt uitgebreid, bijvoorbeeld met een functie waarmee bezoekers en exposanten direct met elkaar in contact kunnen komen.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.