Festo en Itsme gaan partnerschap aan

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Itsme is de twaalfde geautoriseerde Festo-dealer in Nederland en heeft als focus elektrotechniek. Het bedrijf uit Raamsdonksveer richt zich met een gevarieerd aanbod van elektrotechniek en werktuigbouw op industriële eindgebruikers, machinebouwers, paneelbouwers en technische installateurs. De focus op elektrotechniek is niet nieuw; net als de samenwerking tussen Festo en Itsme. Wel nieuw is de manier van presenteren. Begin dit jaar werd daarom besloten om de samenwerking vast te leggen in een officiële samenwerkingsovereenkomst.

‘Het uitgangspunt van onze samenwerking is gebaseerd op de marktbehoefte van aantoonbare betere oplossingen in technologie en toelevering voor de machinebouw en industrie’, aldus Maurice Marchée van Itsme. ‘Deze voorzien wij in het combineren van de Festo-producten, -systemen en -diensten met het assortiment, de diensten en de support van Itsme en zijn verkoopmaatschappijen ES Elektro en Hoogland Mennens. Het Festo-dealerschap stelt ons in staat om onze beoogde samenwerking in complementariteit verder vorm te geven.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.