Deltarobot Yaskawa concurreert op snelheid en bereik

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De vierassige MPP 3-deltarobot van Yaskawa is volgens de fabrikant sneller en sterker dan vergelijkbare modellen op de markt. De grijper is in staat om producten tot 3 kg te verplaatsen met een snelheid van 230 cycli per minuut en een conveyorsnelheid tot 120 meter per minuut. De deltarobot heeft een totale hefhoogte van 500 mm met een diameter van 1300 mm in het cilindervormige bovenste gedeelte van het werkgebied en een diameter van 950 mm in het conische onderste gedeelte.

De MPP 3 is onderdeel van de Motoman-productfamilie en is daardoor makkelijk te combineren met andere producten uit het Yaskawa-assortiment. Zo levert het bedrijf de componenten van een complete verpakkingslijn: van het picken van het product tot het uiteindelijke palletiseren.

Yaskawa heeft voor de MPP 3 zijn Motopick-software beschikbaar die de complexe taken van beeldherkenning, conveyor tracking en het genereren van pickpatronen beheersbaar maken voor systeemintegratoren en eindgebruikers.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen