Cognex breidt In-Sight-lijn uit

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Cognex heeft drie kleuren-vision-systemen toegevoegd aan zijn In-Sight Micro-productlijn, die vorig jaar geïntroduceerd werd. Er is voorzien in een instapmodel 1100C met opererend met een standaardresolutie van 640 bij 480 pixels. De midrange 1400C beschikt over extra rekenkracht en de 1403C doet daar nog eens een flinke resolutieverbetering bij: 1600 bij 1200 pixels, oftewel twee megapixels.

Naast de extra modellen kondigt Cognex ook een nieuwe softwarerelease aan. De Amerikanen brengen versie 4.3 uit van In-Sight Explorer, waarmee gebruikers de beschikking krijgen over twee extra tools. De Color Match-tool helpt met sorteren op 24-bit kleurendiepte. Met Color Extract kunnen complexe modellen worden opgesteld ten behoeve van kleurenanalyse. In-sight Explorer 4.3 breidt ook zijn Easybuilder-omgeving uit met zes tools en 22 filters. Ten slotte worden nu ook de communicatieprotocollen CC-Link en MC Protocol ondersteund.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen