Cards neemt Settels Savenije PLM Services over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Cards PLM Solutions zet een volgende stap in zijn groeipad door de overname van Settels Savenije PLM Services. Met de acquisitie, die mede mogelijk is gemaakt door Holland Capital, maakt de Amsterdamse plm-specialist een start met zijn buy-and-build-strategie.

Cards is een value added reseller en businesspartner van Siemens Digital Industries Software. Naast software levert het bedrijf consultancydiensten. Het samengaan met Settels Savenije PLM Services zorgt voor een synergie in kennis en vergroot de capaciteit, waardoor het portfolio van uiteenlopende klanten nog breder kan worden bediend.

‘Het team van Settels Savenije PLM Services heeft al vele jaren zijn meerwaarde in de markt bewezen’, stelt Cards-ceo Erik Burghoorn. ‘De diepgaande kennis van Siemens NX- en Teamcenter-software complementeert ons dienstenaanbod en stelt ons in staat klanten nog beter te ondersteunen bij digitaliseringsvraagstukken.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.