Can-repeaters HMS verminderen bekabelingkosten

Leestijd: 1 minuut

HMS Industrial Networks introduceert een serie Can-repeaters onder het merk Ixxat. Deze producten kunnen worden gebruikt om twee of meer segmenten van een Can-bussysteem te verbinden, ze te voorzien van galvanische isolatie en de effecten van elektromagnetische interferentie te elimineren.

De Can-repeaters worden geleverd onder het recent door HMS verworven Ixxat-merk en stellen machinebouwers en systeemintegrators in staat uitgebreide Can-topologieën zoals bomen of sterren toe te passen. Bovendien levert de geïntegreerde galvanische scheiding een ingebouwde beveiliging tegen overspanning en elimineert het antiruiscircuit van de units de effecten van EMI. Ixxat-repeaters zijn speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen en voldoen aan de hoge eisen voor robuustheid, temperatuur en veiligheid, aldus HMS.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen