Bom en Techwatch zetten schouders onder mechatronicabeurs

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (Bom) gaat Techwatch, de uitgeverij van Bits&Chips en Mechatronica Magazine, ondersteunen bij de organisatie van het event Hightech Mechatronica 2010. Dit evenement voor geavanceerde systeem- en machinebouw organiseert Techwatch op 25 maart 2010 in de Koningshof in Veldhoven.

De samenwerking tussen Bom en Techwatch concentreert zich op het lezingenprogramma voor het management tijdens Hightech Mechatronica 2010. Thema van het managementtrack is de zonnecelindustrie en met name de toeleverketen voor productiesystemen en de OEM-machinebouw voor deze markt. Doel van het managementprogramma is een goed beeld te geven van de status van de zonnecelindustrie en -technologie in de Benelux en de kansen voor lokale spelers op de wereldwijde markten. Het programma laat zien waar de huidige industrie staat en waar we over tien jaar kunnen zijn, zowel voor wat betreft machinebouwers als toeleverende industrie en de Benelux als eindmarkt.

Hightech Mechatronica 2010 is de vierde editie van dit succesvolle evenement voor geavanceerde systeem- en machinebouw. In de voorgaande jaren trok deze dag rond de zeshonderd mensen. Bezoekers zijn hoogopgeleide professionals, van ontwerpers tot technisch managers en beslissers die werkzaam zijn in de hightech-systeemindustrie.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.