Besi versterkt management

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

BE Semiconductor Industries heeft Berthold Butzmann ingehuurd als COO. Hij neemt vanaf april vanuit Besi‘s Maleisische vestiging in Kuala Lumpur de wereldwijde productie, het netwerk van toeleveranciers en het beheer van reserveonderdelen onder zijn hoede. Butzmann heeft meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van de halfgeleidermachines en de machinebouw, met een specialisatie in Aziatische en Europese fabricageactiviteiten, toeleverketenmanagement en de uitrol van ERP- systemen. De afgelopen tien jaar werkte hij bij Multitest Elektronische Systeme.

Daarnaast heeft Besi Guido Slump aangesteld als senior vicepresident voor verpakkingsproducten. Hij is vanaf deze maand verantwoordelijk voor de verpakkingssystemen die dochter Fico maakt in Duiven. Eerder bekleedde hij management- en salesposities bij verschillende Europese productiebedrijven, waaronder Antonius Vessel Heads, FIB Apparatenbouw, Stork X-cel, Tebel Pneumatics en Vege Engines, en interimbestuursfuncties bij Ford Motor Company, Kappa Packaging en Stork Aerostructures.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.