Zuken geeft Cadstar een make-over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Eind november lanceert Zuken versie 12.0 van Cadstar. Het is de eerste stap in een grote make-over die de leverancier op de planning heeft staan voor zijn PCB-ontwerppakket. Het bedrijf gaat meer gebruikmaken van Windows-compatibele Guï’s, zodat gebruikers de programmatuur makkelijker kunnen installeren. Om te beginnen, is Cadstar nu voorzien van een startscherm waarop gebruikers hun workflow kunnen organiseren. Het geeft de voorkeursinstellingen weer maar ook recente workspaces, designfiles, trainingsbestanden en links naar nieuws, support en events. Gebruikers kunnen de interface op maat snijden naar hun eigen wensen. Voor beginners is er voorzien in een schematische startwizard.

Versie 12.0 helpt via de integratie van een migratietool ook bij de bescherming en het behoud van bestaand IP en het hergebruik van PCB-ontwerpen. Gebruikers kunnen met één klik designdata importeren in Cadstar, zonder het verlies van waardevolle bibliotheken en ontwerpinformatie. Het pakket ondersteunt bedrijven bij deze overgang naar een meer geavanceerde PCB-designomgeving.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen