Zuid-Hollandse partners geven startschot voor actieagenda techindustrie

Alexander Pil
Leestijd: 2 minuten

De technologische industrie in Zuid-Holland heeft veel potentie. Om die potentie waar te maken, gaan tientallen ondernemers, onderzoekers en andere belanghebbenden een actieagenda uitwerken. Dat was de conclusie vorige week tijdens de Regionale Online Executive Meeting voor de technologische industrie in Zuid-Holland. Op de bijeenkomst werden de resultaten van een omvangrijk onderzoek naar de Zuid-Hollandse technologische industrie gepresenteerd. De onderzoeksresultaten en de discussie daarover vormen de basis voor de ontwikkeling van een actieagenda voor de Zuid-Hollandse technologische industrie.

De komende tijd gaan Zuid-Hollandse deelnemers van de meeting samen aan de slag om de actieagenda te concretiseren en ideeën te bundelen. In nauwe samenwerking met ondernemers uit de regio zijn vier samenhangende actielijnen geformuleerd:

Nieuwe waardesystemen en waardeketens In een waardesysteem werkt een groep bedrijven en kennisinstellingen samen aan producten en diensten met een vergelijkbare technologische basis voor verschillende markten. ‘Zo stimuleren we de cross-overs tussen die sectoren’, schrijven de partners. De eerste actielijn wordt getrokken door Steven Soederhuizen (GKN Fokker), Hugo Vos (Demcon-West) en Arnaud de Jong (TNO Industrie).

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.