Zuid-Hollandse ontwikkelingsmaatschappij heeft poppetjes op hun plaats

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Met ondernemer-investeerder Kees de Koning en veiligheidsexpert Peter van Zunderd heeft de Zuid-Hollandse ontwikkelingsmaatschappij Innovationquarter haar raad van commissarissen compleet. Voorzitter is bedrijfseconoom Arie Verberk. De andere leden zijn oud-topman van Philips en NXP en huidig Jetnet-directeur Hein van der Zeeuw en financieel specialist Brigitte van der Maarel. De dagelijkse leiding is in handen van ontwikkelingseconoom Rinke Zonneveld. Bas Dunnebier, voormalig directeur Space bij TNO, is sinds februari hoofd ontwikkeling en innovatie. Tegelijk met de twee nieuwe rvc-leden heeft Innovationquarter ook een vijfkoppige commissie benoemd die de directie adviseert over het investerings- en portfoliobeleid.

Innovationquarter wil de concurrentiekracht van Zuid-Holland versterken door innovatieve bedrijven te ondersteunen en te financieren. Het ziet vooral kansen in de sectoren cleantech, hightech, hortitech, life sciences & health en safety & security. Voor ondernemers in de regio is een participatiefonds van 28 miljoen euro beschikbaar.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.