Zekering-lastscheidingstroken met geïntegreerde stroomtransformatoren

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Siemens levert sinds kort voor de Alpha 630- en Sikus 3200-verdeelsystemen een nieuwe serie zekering-lastscheidingstroken van het type 3NJ4. Met deze nieuwe stroken kunnen gebruikers op een eenvoudige wijze stroomtransformatoren integreren. De zekering-lastscheidingstroken combineren het scheiden, beveiligen, schakelen en de stroomtransformatoren in een systeem. De 3NJ4-stroken zijn geschikt voor stroomtransformatoren met een primaire stroom van 75 tot 600 A voor een en drie fasen. Er geldt eenzelfde bouwgrootte voor apparaten met en zonder geïntegreerde transformatoren.

Daarnaast zijn er meerdere aansluitmogelijkheden en zijn de secundaire klemmen afgeschermd tijdens bedrijf. Door uniforme positionering is de montage van de stroomtransformatoren eenvoudig en veilig. Met de zekering-lastscheidingstroken is er een volledige beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting. De compacte bouwvorm bespaart bovendien ruimte in de kast.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.