Wwinn scoort opnieuw order in China

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

IMS, onderdeel van de Wwinn Groep, heeft onlangs een order uit China ontvangen. Het gaat om de ontwikkeling en bouw van productielijnen voor cameralenzen die worden gebruikt in mobiele telefoons. IMS ontwikkelt dit jaar een eerste prototype van deze productiemachine. De komende jaren zal het meerdere productielijnen leveren. Met de deal zet het moederbedrijf de stijgende lijn voort. Afgelopen jaar kwam de groepsomzet uit boven de twintig miljoen euro.

Voor IMS is het project de derde pijler onder de Chinese markt. Sinds een aantal jaren levert het Almelose bedrijf machines aan Chinese klanten voor de productie van druksensoren voor auto‘s en luidsprekertjes voor mobiele telefoons. Deze nieuwste bestelling onderscheidt zich van bestaande productiemethodes door een hogere bewerkingsnauwkeurigheid, een hogere productiesnelheid en een compact design. Op deze punten heeft IMS de concurrentie, voornamelijk afkomstig uit Japan, weten te verslaan, aldus de Wwinn-dochter.

De speciale optiek in de productiemachine ontwikkelt IMS samen met Focal uit Oldenzaal. Daarnaast is Masévon uit Hardenberg als partner nauw betrokken bij de ontwikkeling van de productiemachine.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.