Wwinn krijgt twee nieuwe aandeelhouders

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Triumph Groep en Wadinko stappen als nieuwe aandeelhouders in World Wide Innovations (Wwinn). Deze Almelose groep ontwikkelt, maakt en onderhoudt technische productieapparatuur voor de automotive-, elektronica-, hightech- en medische industrie. De aangesloten bedrijven zijn ESPS, IMS en Innlab. ’De inbreng van de Triumph Groep zal zorgen voor een verbreding van onze activiteiten in de markt‘, verwacht Wwinn-directeur Gerard Huiberts. ’Daarnaast zorgt de participatie van Wadinko voor een solide financiële basis. Beide partijen zullen de groei en verbreding van de Wwinn-groep stimuleren.‘ Bij Wwinn werken ongeveer zeventig mensen.

De Triumph Groep is een combinatie van bedrijven die gezamenlijk machines en apparatuur voor veeleisende markten leveren. Onder andere mechatronicaspecialist Masévon uit Hardenberg valt onder de Triumph-paraplu. Wadinko is een regionale participatiemaatschappij die de bedrijvigheid en daarmee de werkgelegenheid wil bevorderen in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuid-West Drenthe.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.