Woordvoerder premier Rutte wordt nieuwe baas Brainport

Nieke Roos
Leestijd: 2 minuten

In Paul van Nunen hebben Brainport Development en de stichting Brainport een nieuwe directeur gevonden. Hij volgt Imke Carsouw-Huizing op, die afgelopen augustus plotseling opstapte om voor haar inmiddels overleden moeder te zorgen. Van Nunen zal zijn nieuwe functies in mei aanvaarden. Momenteel is hij directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst in Den Haag. Als zodanig treedt hij op als woordvoerder en adviseur van minister-president Rutte en de ministerraad.

De 43-jarige Van Nunen werd geboren in Duizel, onder Eindhoven. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden en Utrecht. Bij de rijksoverheid werkte hij in communicatie- en voorlichtingsfuncties bij het (toenmalige) ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en bij Algemene Zaken. Sinds 2013 staat hij aan het hoofd van de RVD. Zo’n acht jaar geleden keerde hij terug uit de Randstad om met zijn gezin in Eindhoven te gaan wonen.

Voorzitter Ton Nelissen van de rvc van Brainport Development vindt Van Nunen perfect passen: ‘Hij is afkomstig uit de regio en woont hier nu ook alweer enige tijd en hij heeft vanuit zijn huidige functie een uitstekend netwerk in Den Haag. We verwachten dat hij de door ons gezochte aanjager voor de Brainport-ontwikkelingen is. Hij kan de verbinder zijn tussen Brainport en Den Bosch, Den Haag en Brussel.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.