Win een robot bij Epson

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Epson lanceert een innovatiewedstrijd waarbij universiteiten en onderzoeksinstellingen tot drie scara-robots van het Japanse bedrijf kunnen winnen om te helpen bij hun projecten. Deelnemers worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder innovatie, onderwijs, ontwikkeling van vaardigheden, uniek robotgebruik en duurzaamheid. De voorstellen moeten voor 15 december binnen zijn.

‘Vaardigheden en creativiteit vormen de kern van innovatie’, stelt Volker Spanier, hoofd roboticaoplossingen bij Epson Europe. ‘Epson weet hoe hard het nodig is om de ontwikkeling van talent en vaardigheden te ondersteunen. Bijna 50 procent van de wereldbevolking bestaat nu uit millennials en zij krijgen te maken met een wereld die radicaal anders werkt dan nu. We weten dat jongeren het potentieel hebben. Onze wedstrijd is er daarom op gericht om de technologie van de toekomst in hun handen te leggen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.