Werkonderbreking bij Anteryon

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Bij het Eindhovense Anteryon hebben medewerkers dinsdagochtend twee uur het werk neergelegd. Ongeveer de helft van het personeel deed mee aan de actie die mede was georganiseerd door vakbond FNV. De medewerkers zijn verbolgen over de opstelling van de Anteryon-directie bij de cao-onderhandelingen die al meer dan een jaar lopen. Ze eisen een loonsverhoging van 1,75 procent. De Anteryon-top wil daar vooralsnog niet aan tegemoetkomen.

Anteryon is een spin-off van Philips en levert hightech optische oplossingen, van ontwerp tot productieniveau. De belangrijkste technologie√ęn zijn glasreplicatie, oppervlaktestructurering en optomechanische en opto-elektronische modules. Met deze techniek produceert Anteryon onder meer cameraobjectieven op wafers, asferische lenzen en lensreeksen, lasers, vlakke optica en mastersubstraten.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.