Vosteq en Neurala bundelen krachten in visuele inspectiesoftware met ai

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Vosteq, de Almelose innovator voor de maakindustrie, en het Amerikaanse Neurala bundelen hun krachten om industriële ondernemingen te helpen bij de implementatie van geavanceerde artificial intelligence en automatisering op de fabrieksvloer. Vosteq heeft zich aangesloten bij het Neurala VIA Authorized Partner-programma, een wereldwijd netwerk van integrators en distributeurs met expertise in het helpen van fabrikanten bij het implementeren van automatisering en het implementeren van Industrie 4.0-initiatieven. De samenwerking stelt bedrijven in staat om visuele inspectiesoftware met kunstmatige intelligentie te gebruiken voor betere kwaliteitsinspectie en bruikbare analyse van industriële iot-gegevens.

‘Deze samenwerking past in onze missie om industriële ondernemingen te helpen zich te blijven ontwikkelen met het aanbieden van innovatieve oplossingen in smart manufacturing’, zegt Vosteq-directeur Harry van de Vosse. Daar sluit Neurala-ceo en -medeoprichter Max Versace zich bij aan. ‘Op het pad van fabrikanten naar Industrie 4.0 speelt visuele inspectiesoftware met ai een essentiële rol bij de verbetering van kwaliteit en de analyse van de enorme hoeveelheden gegevens die worden verzameld door industriële iot-systemen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.