Voormalig EY-partner neemt Intech over

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Ondernemer Franc van den Berg heeft Intech Installatieburo uit Bergharen overgenomen. De voormalige Intech-grootaandeelhouder Harry van Heumen blijft de komende jaren betrokken bij de onderneming, terwijl de nieuwe eigenaar samen met de technische projectleiders het managementteam vormt om de aanwezige technische en commerciële kennis te borgen.

Intech bestaat bijna vijfentwintig jaar en is een producent van producthandlingmachines voor de keramische industrie (onder meer steen en dakpannen). De projecten op gebied van machinebouw, industriële automatisering en veiligheidshekwerken en -poorten worden van ontwerp tot installatie door de onderneming begeleid.

Na zijn opleiding startte Van den Berg het adviesbureau Beco dat zich richtte op duurzaam toekomstbestendig ondernemen, energiebesparing en klimaat, product- en procesoptimalisatie, managementinformatie en -tooling. Het bedrijf groeide in twintig jaar tijd naar vijftig medewerkers met meerdere vestigingen, waarna het werd verkocht aan EY (voorheen Ernst & Young). Van den Berg, die als partner toetrad tot EY, integreerde ‘zijn’ afdeling in vijf jaar tot een zelfstandige succesvolle praktijk binnen de EY-organsatie. In 2017 nam hij afscheid omdat hij de ondernemersvrijheid miste.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.