Vloeistofkoelers Fischer hebben capaciteit van 6000 W

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Telerex biedt een serie van verscheidene vloeistofkoelers van Fischer Elektronik, ontwikkeld in zes formaten. De koelers zijn bedoeld voor hoogvermogenmodules in toepassingen zoals drive-engineering, frequentieomvormers, fotovolta√Įsche systemen en windturbines. De sterke rendementtoename van deze modules stelt nieuwe eisen aan het technisch management van applicaties. De grootste uitdaging is de verwerking en afdrijving van warmte om een storingsvrije werking en een lange levensduur te garanderen. Om dit te bewerkstelligen, gaat de voorkeur vaak naar vloeistofkoelers in plaats van luchtkoelers.

De koelers van Fischer zijn in te zetten in een brede range van behuizingen en zijn uitgevoerd in verschillende vermogens in warmteverwerking, tot aan zesduizend watt. Ze worden aan de heatsink bevestigd met schroeven. De contactoppervlakken zijn nauwkeurig gevlakt. De modules zijn te voorzien van klantspecifieke boorgaten voor bevestiging. Naast de gestandaardiseerde lijn zijn ook modificaties en aangepaste versies mogelijk.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen