Visiesysteem Festo voor kwaliteitscontrole

Clara Dorrepaal
Leestijd: 1 minuut

Festo biedt de SBOC-Q en SBOI-Q-visiesystemen die zowel stilstaande als onregelmatig bewegende producten kunnen controleren. Integratie in bestaande systemen is mogelijk.

Om de kwaliteit van producten in geautomatiseerde en vaak snellopende productieprocessen optimaal te kunnen bewaken, vormen visiesystemen een efficiƫnte oplossing. Kenmerkend voor de SBOx-Q-camerasysteem SBOC-Q/SBOI-Q zijn onder meer het compacte ontwerp en het lage gewicht. Verder is hij beschikbaar in de beschermingsklassen IP65-IP67 en dus toe te passen in industriƫle processen.

Bij levering is het systeem voorzien van alle benodigde sensoriek en zijn een elektronische evaluatie-unit en verschillende interfaces geĆÆntegreerd, waaronder Ethernet en CAN. Het systeem is toe te passen binnen een temperatuurreeks van tien graden onder nul tot plus vijftig graden.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naarĀ 024 350 3532Ā of stuur een e-mail naarĀ info@techwatch.nl.