Viro opent vestiging in München

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Na Kerpen en Osnabrück heeft Viro Engineering deze maand zijn derde kantoor geopend in Duitsland. Als locatie is gekozen voor het Münchner Technologiezentrum (MTZ). Bij de vestiging in München gaan direct tien mensen aan de slag waarbij Viro de ambitie uitspreekt om het bureau te laten doorgroeien naar een ’zelfstandige vestiging met een groot omzetpotentiaal‘.

’Doorslaggevend bij deze keuze voor de groei van onze Duitse hoofdvestiging Osnabrück naar het zuiden van Duitsland was de lokale nabijheid bij onze klanten en de marktpotentie van die regio‘, aldus Viro-directeur Theo Wigger. ’Met ons brede pallet aan competenties binnen onder meer de machinebouw, automotive en productengineering zijn wij een dienstverlener voor een industrie die met name in Beieren nadrukkelijk aanwezig is. Onze klanten zijn onder andere BMW, Dietz Maschinen- und Werkzeugbau, Krausmaffei, Man en Mercedes.‘

Viro is een internationaal opererend ingenieursbureau met ongeveer 550 medewerkers. In Nederland heeft het naast het hoofdkantoor in Hengelo nog vier vestigingen: Arnhem, Echt, Helmond en Schiedam.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.