Viro opent kantoor in Zwolle

Alexander Pil
26 februari 2020

Sinds 1 januari heeft Viro ook een vestiging in Zwolle. Hiermee komt het streven naar landelijke dekking steeds dichterbij. Met de opening van een nieuw kantoor in Zwolle heeft Viro nu zeven vestigingen in Nederland: Arnhem, Echt, Groningen, Hengelo, Oss, Vlaardingen en Zwolle.

Dirk van der Bijl (links) krijgt de leiding over de nieuwe vestiging van Viro in Zwolle.

Martin Dibbets, Viro’s commercieel directeur: ‘In de regio Zwolle zijn veel industriële bedrijven gevestigd. Vanuit onze vestigingen in Hengelo en Groningen deden we al wel zaken in deze regio, maar we merkten dat het voor onze klanten én voor onze collega’s beter is om ook lokaal gevestigd te zijn. Ook met het oog op de arbeidsmarkt biedt de vestiging in Zwolle gunstige perspectieven. Met onder meer Hogeschool Windesheim om de hoek kunnen we starters en studenten mooie carrièremogelijkheden bieden.’

Vestiging Zwolle richt zich in eerste instantie voornamelijk op activiteiten op het gebied van mechanical engineering, software & control en elektro & instrumentatie. Dirk van der Bijl is verantwoordelijk voor de vestigingsleiding.