Verhaert breidt uit naar Nederland

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Verhaert heeft een Nederlandse tak opgezet. De dienstverlener uit Kruibeke nabij Antwerpen was al actief bij zijn noorderburen, maar opent daar nu ook een fysieke vestiging. Verhaert strijkt neer bij de Europese ruimtevaartorganisatie Esa in Noordwijk, een belangrijke bestaande klant. De dagelijkse leiding van de Nederlandse activiteit is in handen van Willard van der Heijden, die een verleden heeft bij onder meer Philips en VDL. Hij verwacht op niet al te lange termijn tien tot vijftien mensen in dienst te hebben. In België staan er momenteel zo‘n vijftig namen op de loonlijst.

Verhaert levert diensten op het gebied van engineering, innovatiemanagement en technische consultancy. Klanten komen onder meer uit de energiesector, de gezondheidszorg, de ICT, de industrie, de landbouw en de lifestyle. ’Wij bedienen kleine en grote bedrijven, instellingen en overheden in het volledige traject voorafgaand aan de industrialisatie van een product, dus zowel in de fuzzy front-end als in de fases van productontwikkeling en -introductie‘, licht Van der Heijden toe. ’Vanwege het grote aantal OEM‘s zien we veel groeimogelijkheden in Nederland. We willen beginnen in de mechatronica.‘

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.