Veilig ontluchten en op druk brengen met Pepperl + Fuchs

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Pepperl + Fuchs zorgt ervoor dat ontluchten en op druk brengen zonder gevaar voor stofexplosies kan geschieden. De Bebco EPS-ontluchtings- en pressuratiesystemen komen in twee smaakjes: de ’complete‘ 6000-serie en de compactere en zuinigere 5000 Q-serie. De 6000-serie is geschikt voor zowel gas- als stofatmosferen en is gecertificeerd voor klasse I/II/Divisie 1, Atex en IECEX voor zone 1/21. De nieuwe behuizing van de 6000-serie biedt een aparte rvs-behuizing voor de gebruikersinterface, IS-termination board en optionele temperatuurmodules. Een IP66-behuizing is leverbaar als toebehoren.

De 5000 Q-serie is ontworpen voor Atex Zone 2/22-installaties. Het is een eenvoudig, flexibel en makkelijk te gebruiken systeem, claimt Pepperl + Fuchs. De door de gebruiker te selecteren programmering maakt het makkelijk specifieke programma‘s te kiezen die voldoen aan een verscheidenheid aan applicatiewensen, terwijl een integrale druksensor automatisch ontluchten en pressurisatie mogelijk maakt via het digitale magneetventiel.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen