VDMA kiest nieuwe president

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De leden van VDMA hebben Reinhold Festge gekozen tot nieuwe president van de branchevereniging voor Duitse machinebouwers. Hij lost Thomas Lindner af, die de voorzittershamer sinds 2010 zwaaide. Festge is directeur van Haver & Boecker uit Oelde. Dit internationaal opererende bedrijf ontwikkelt verpakkings- en zeefmachines voor de grondstofverwerking en weefgetouwen voor industriële en architectonische toepassingen. Er werken 2700 mensen, die in 2012 402 miljoen euro aan omzet genereerden. De nieuwe president is al enige tijd actief in het VDMA-bestuur.

De leden van de branchevereniging hebben daarnaast Karl Haeusgen gekozen als nieuwe vicevoorzitter. Hij is CEO van Hawe Hydraulik uit München. Carl Martin Welcker zag zijn termijn als vicevoorzitter verlengd. De directeur van de Keulse werktuigmachineproducent Alfred Schütte bekleedt die rol al sinds 2010.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.