Variass betrekt productielocatie in Drachten

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Met het oog op toekomstige groei heeft systeembouwer Variass een nieuwe productielocatie aangekocht in Drachten. Op twee verdiepingen heeft het bedrijf daar 1550 vierkante meter magazijn en productieruimte en driehonderd vierkante meter kantoorruimte tot zijn beschikking. Vanaf volgende maand gaat het er hightech modules en systemen samenstellen. Begin 2014 zal ook Variass Medical Systems gefaseerd verhuizen van de huidige locatie in Leeuwarden.

Variass hoofdkwartiert in Veendam. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van pure assembleur tot producent en systeemtoeleverancier. Het is actief in ontwikkeling, engineering en samenstelling van hoogwaardige klantspecifieke elektronische en mechatronische oplossingen. Variass werkt voor nationale en internationale klanten in onder meer de marktsegmenten defensie, industrie en medisch.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.