Vanderlandes Baxorter-systeem maakt debuut in China

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Terminal T2 van het internationale vliegveld van Nanning in Zuid-China is uitgerust met het Baxorter-bagagesorteersysteem van Vanderlande. De luchthaven is de afgelopen jaren drastisch gegroeid, 8,8 procent per jaar. De oude terminal, T1, verwerkte in 2013 zo’n acht miljoen passagiers maar kon de drukte niet meer aan. T2 heeft een capaciteit van maar liefst zestien miljoen passagiers per jaar. Om dergelijke bagagestromen in goede banen te leiden, koos Vanderlande voor de Baxorter. De configuratie voor Nanning kan drieduizend koffers per uur afhandelen.

‘De succesvolle introductie op het vliegveld van Nanning betekent het debuut van de Baxorter in China’, zegt Vanderlande-topman Govert Hamers. ‘Tijdens de inbedrijfstelling hebben al veel potentiële klanten nadrukkelijk interesse getoond in het product. Vanderlande heeft vertrouwen dat het een goede toekomst in dit gedeelte van de Chinese vliegveldmarkt.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.