Vanderlande tien jaar langer bagagepartner Heathrow

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Heathrow Airport heeft Vanderlande formeel geselecteerd als strategisch bagagepartner voor de komende tien jaar. De recentelijk ondertekende overeenkomst omvat het ontwerpen, bouwen, bedienen en onderhouden van programma’s in de Londense terminals, evenals de bagagecontrolekamer. Vanderlande is al ongeveer twee decennia actief op Heathrow, sinds de start van het Terminal 5-project.

Als hub-luchthaven in het Verenigd Koninkrijk moet het bagagesysteem van Heathrow een van de betrouwbaarste en meest innovatieve ter wereld zijn. Deze behoefte zal nog dringender worden wanneer de luchthaven na de Covid-19-crisis weer gaat groeien. ‘Planning voor de lange termijn is altijd een prioriteit geweest voor de luchtvaartindustrie’, zegt Helen Elsby van Heathrow Airport. ‘Onze sector worstelt momenteel met de ongekende effecten van Covid-19, maar de luchtvaart zal een sleutelrol spelen om economieën over de hele wereld weer op te bouwen zodra we de herstelfase ingaan. Heathrow onderneemt nu stappen om ervoor te zorgen dat de infrastructuur aanwezig om de groei van Groot-Brittannië te ondersteunen wanneer het zover is.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.