Vanderlande sorteert post in Perth

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

TNT heeft Vanderlande Industries gekozen als toeleverancier voor zijn nieuwe sorteercentrum in het Australische Perth. Het Veghelse bedrijf installeert in West-Australië het grootste volledig geautomatiseerde sorteersysteem voor TNT in de regio Azië-Oceanië. TNT gaat met Vanderlande in zee vanwege ’het ongecompliceerde ontwerp en de geboden functionaliteit‘.

Het hart van het systeem is Vanderlandes Crossorter-900, de laatste uitbreiding binnen een reeks van crossbelt sorters. Flexibiliteit en capaciteit zijn gemaximaliseerd door het gebruik van twee crossbelts per carrier, die apart van elkaar of tegelijk inzetbaar zijn. Grote producten gebruiken twee banden tegelijk, terwijl kleine pakketjes voldoende hebben aan één band.

De besturing van het sorteercentrum komt op het bordje van Vanderlandes Vital-softwaresuite. Dit pakket biedt een flexibele oplossing voor operationeel management, voor dagelijks gebruik en op planmatig en strategisch niveau. De drie modules Vital.DS, Vital.BPI en Vital.Scada zijn zodanig opgezet dat met één besturingspakket in de volledige uitvoering, monitoring en optimalisatie wordt voorzien.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.