Vanderlande sleept Chinese miljoenenorder in de wacht

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De luchthaven van het Chinese Shenzhen heeft Vanderlande Industries geselecteerd als leverancier van het bagageafhandelingsysteem voor de nieuwe derde terminal. De order vertegenwoordigt een waarde van 26 miljoen euro. ’We hebben de opdracht aan Vanderlande gegeven omdat zij het beste konden omgaan met de exponentiële groei die we verwachten‘, zegt Yang Haibin van Bao‘an International Airport, het op drie na grootste vliegveld van China. ’Ze hebben een slim en efficiënt systeem ontwikkeld waarmee we onze klanten de beste service kunnen bieden.‘

Vanderlande levert elf incheckeilanden met 214 balies, vier Helixorter-sorteerbanden van elk 347 meter lang, twee transferingangen, 62 laterale en vier Triplanar-carrousels voor het laden van het vliegtuig en twintig Triplanar-uitgiftebanden plus het complete opslagsysteem met ruimte voor 1500 koffers. Het Veghelse bedrijf verwacht de installatie in september 2012 te kunnen opleveren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.