Vanderlande levert magazijnoplossing aan grote Australische supermarktketen

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Vanderlande heeft een nieuw contract getekend met Woolworths, de grootste supermarktketen van Australië, voor de levering van Storepick, een gerobotiseerde, end-to-end geautomatiseerde casepicking (ACP) magazijnoplossing. Het systeem wordt geïnstalleerd in een nieuw regionaal distributiecentrum in Sydney en zal vanaf 2025 meer dan tweehonderd winkels in New South Wales bevoorraden.

Storepick zorgt voor de optimalisatie van alle processen in de gehele waardeketen van Woolworths. Het verwerkt zowel inkomende als uitgaande goederen effectief en garandeert dankzij Vanderlande’s Load Forming Logic (LFL)-software winkelvriendelijke leveringen in meerdere winkelformaten. Dit wordt gecombineerd met een redundant ontwerp en geoptimaliseerd gebruik van de voetafdruk van het distributiecentrum. Daarnaast is de oplossing ontworpen met gebruikmaking van de nieuwste technologieën op het gebied van material handling, waaronder het Vanderlande Adapto-shuttlesysteem met flexibele in-rack shuttles, vrij roamende agv’s, intelligente robots voor casepicking en Goodsto-Picker-werkstations.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.