Van idee naar prototype – vanuit een softwareperspectief

Robbert Ploeg is junior programmeur bij Moba in Barneveld.

Leestijd: 5 minuten

Robbert Ploeg werkt tweeënhalf jaar als softwareprogrammeur bij Moba in Barneveld. Voor een nieuwe machinelijn zet hij in teamverband de software op. Naast de technische uitdagingen betekent dat ook veel afstemming met andere ontwikkelgroepen binnen het bedrijf.

Om aan de groeiende wereldwijde vraag naar eieren en eigerelateerde producten te voldoen, worden er dagelijks honderden miljoenen eieren gesorteerd, verwerkt en verpakt. Het zal u niet verbazen dat het bij dergelijke aantallen een behoorlijke uitdaging is om het ei van kip naar consument te krijgen. Het is een logistiek en hightech proces van de bovenste plank.

Als marktleider heeft Moba zeventig jaar ervaring in de eierindustrie. We leveren geïntegreerde totaaloplossingen op het gebied van sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Oplossingen die een meerwaarde bieden als het gaat om resultaat, voedselveiligheid, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.