Van Hoecke Automation opgenomen in Burke Porter Group

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De Burke Porter Group, een wereldwijde fabrikant van intelligente machines, heeft de aankoop van Van Hoecke Automation aangekondigd. VHA is een Gentse leverancier van productieautomatisering, productmanipulatie en -controle in de voedselverwerkende, maak- en auto-industrie. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. VHA-topman Karel Van Hoecke blijft aan als gedelegeerd bestuurder.

‘Het tempo van technologievoortgang in de productie met behulp van sensoren, autonome machines en apparatuur heeft ons aanzienlijke mogelijkheden geboden om tegemoet te komen aan de eisen van klanten van vandaag en tot ver in de toekomst’, aldus BPG-ceo David DeBoer. ‘De toevoeging van Van Hoecke Automation brengt een innovatieve groep hoogopgeleide ingenieurs met zich mee waardoor BPG meer diverse producten op wereldwijde schaal kan uitbouwen en ondersteunen.’

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.