Vakopleiding Mechatronica Monteur weer van start

Leestijd: 1 minuut

Stodt start op 22 februari weer met de vakopleiding Mechatronica Monteur CNC. De opleiding werd ontwikkeld voor de Vimag, bedrijfsvereniging van fabrikanten en leveranciers van machines en gereedschappen voor de metaal- en kunststofindustrie. Stodt speelt met de opleiding in op de stijgende vraag naar monteurs die mechatronica beheersen. De opleiding is bedoeld voor service- en onderhoudsmonteurs en CNC-vakmensen die lijnonderhoud uitvoeren. Inmiddels hebben bijna 30 monteurs de opleiding met succes afgerond en zijn er acht in opleiding bij Stodt.

De opleiding omvat communicatieve vaardigheden, technische aspecten (elektrotechniek, NEN, meet-, regel- en besturingstechniek) en praktische onderwerpen zoals storingzoeken, machinegeometrie, stellen en uitlijnen en machineafname. Het programma van twintig dagen is flexibel en modulair, zodat deelnemers op ieder niveau kunnen instromen. Stodt maakt het opleidingstraject voor elke deelnemer op maat, waardoor er eventueel lagere scholingskosten en minder scholingsuren onder werktijd zijn. Voor meer informatie, mail Elise Wagelaar van Stodt of het Vimag-secretariaat.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen