Uitgever Technisch Weekblad failliet

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

Bèta Publishers, de uitgever van Technisch Weekblad, is failliet. ’Na het uitkomen van Technisch Weekblad 21, op 29 mei, zijn de financiële problemen dusdanig toegenomen dat de edities van de afgelopen weken niet gedrukt konden worden‘, meldt de website van Technisch Weekblad. De R&D Day die het technische tijdschrift aanstaande woensdag 30 juni zou organiseren op de High Tech Campus in Eindhoven, is afgelast.

Naast Technisch Weekblad bestaat het portfolio van Bèta Publishers uit de chemische bladen C2W en C2W Life Sciences. In België brengt het Mens & Molecule op de markt. Daarnaast is Bèta uitgever van Maritiem Nederland, het wetenschapsmagazine Explore en de periodiek Chemische Feitelijkheden. Meerderheidsaandeelhouder van Bèta Publishers is de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV), de beroepsvereniging voor mensen in de chemie, levenswetenschappen en procestechnologie.

De website van Technisch Weekblad meldt dat gesprekken om de uitgeverij een nieuwe financiële basis te geven in een vergevorderd stadium verkeren.

Dit artikel is exclusief voor premium leden van High-Tech Systems Magazine. Al premium lid? Log dan in. Nog geen premium lid? Neem dan een premium lidmaatschap en geniet van alle voordelen.

Inloggen

Problemen met inloggen? Bel dan (tijdens kantooruren) naar 024 350 3532 of stuur een e-mail naar info@techwatch.nl.

Gerelateerde artikelen